Nikon L-serie oppdateres

Nikons billigserie, Life (L-serien) har fått nye skudd, og som med alle kameraene vi har sett i dag, er det moderate forbedringer her også. Store skjermer er på plass, og med brukbar oppløsning (230000 punkter). Bortsett fra 0.2" større skjerm og 1 megapixel høyere oppløsning på L18, er det ingen forskjeller vi klarer å se på disse nye modellene.

Enkle kameraer med mye automatikk kjennetegner Life-serien, og disse er intet unntak. Det meste er automatisk, og det er ikke mange valg gitt til brukeren. Vi finner funksjoner som D-Lighting for å forbedre detaljnivået i skygger i bildet, og ansiktsgjenkjenning for å gi bedre bilder når vi tar bilder av personer. Det er funksjoner som skal gi oss flere vellykkede bilder. Kameraene leveres i flere forskjellige farger, hvilke som tilbys vil varier litt fra land til land, men på de bildene vi har tilgjengelige er i hvert fall sort, sølv, rød og blå kameraer avbildet. Nikon Norge opererer med sølv og sort på sine hjemmesider.

Prisene er også gunstige, Nikon forlanger kr 1090,- for L16 og kr 1290,- for L18, og det betyr at vi nok er under 1000 kr i de rimeligste nettbutikkene ganske fort.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen