Nikon D50 leveringsklart 20. juni

 

 

[Høvik 15. juni 2005]

Nikon D50

Leveringsklart fra 20. juni!

 

 

Nikon har rystet markedet for digitale speilreflekskameraer med introduksjonen av Nikon D50. Kameraet kommer i salg fra 20. juni 2005 og har en prislapp på kr 7690,- for kamerahuset.

 

D50, Nikons første begynnerkamera innen digitale speilreflekskameraer, er ideelt for deg som vil finpusse fotograferingsferdighetene dine med et kamera som kombinerer brukervennlighet med massevis av funksjoner som vil appellere til hobbyfotografer og begynnere i den digitale verdenen.

 

Nikon har utformet D50 spesielt med disse brukerne i tankene. Resultatet er en brukervennlig, men avansert pakke som inneholder: Digitale motivprogrammer (inkludert en ny Child-modus (Barn) for å fremheve hudtoner på barn), en stor og klar 2-tommers LCD-skjerm med fargekodet meny og en hjelpeknapp for en rask forklaring på funksjonene, rask oppstart og utløser, avansert 5-felts autofokus med automatisk bytte fra enkeltstående til kontinuerlig autofokus og mulighet for 2000 bilder på én opplading.

 

Martina Beckmann, leder for markedskommunikasjon hos Nikon Europe, sier: "D50 vil revolusjonere markedet for digitale speilreflekskameraer, på samme måte som tidligere Nikon-modeller har omvandlet fotograferingsopplevelsen for både profesjonelle og andre kamerabrukere. For de som er begynnere og nysgjerrige på digitale speilreflekskameraer, er D50 en rimelig, omfattende og spennende introduksjon til fordelene denne teknologien kan tilby. D50 er det ultimate begynnerkameraet. Det kombinerer høy kvalitet og raskt Nikkor AF-S DX-objektiv med Silent Wave Motor".

 

Veiledende priser

D50 kamerahus: kr 7690,-  

D50-standardpakke med AF-S DX 18-55 mm f/3,5-5,6 G ED: kr 8690,-

 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen