Nikon Coolpix S4100 og S6100 kansellert

Nikon Coolpix S4100 og S6100 kansellert

Jordskjelvet som forekom utenfor østkysten av Japan den 11. mars i år var en enorm katastrofe for øynasjonen. Flere langsiktige konsekvenser av skjelvet har blitt tydelige i ettertiden, og mange japanske selskaper har måtte omstille eller legge ned deler av driften.

Fra offisielt hold

Nå har det blitt kjent at omfanget av katastrofen også har nådd kameraprodusenten Nikon. Nikon har skrevet på sin japanskspråklige nettside at Coolpix S4100 er kansellert som et resultat av jordskjelvet. Problemer med leveranse av deler skal være den direkte hovedårsaken.

Akam har bedt Nikon Norge om en uttalelse og fikk følgende svar: "Det vi kan si om dette er at det har vært problemer med å anskaffe noen av komponentene til produksjonen av Coolpix S6100 og Coolpix S4100. Og det er klart at jordskjelvet har spilt en rolle her. Resten av Coolpix-modellene selges som normalt."

Mer som er rammet?

Dette innebærer at kameraene ikke bare er forsinket, men kansellert. Det er mulig at flere produkter har blitt berørt av jordskjelvet, og mer informasjon vil forhåpentligvis dukke opp når Nikon avgir sin årlige finansrapport i morgen.

(Kilde: Nikon Rumors)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen