Nikon COOLPIX 7900/5900

Se større bilder i produktguiden

De to nye kameraene fra Nikon minner mye om Coolpix 5200, både i utseende og spesifikasjoner. Coolpix 7900 har fått 7 megapiksler og 2 tommers skjerm, mens Coolpix 5900 hovedsaklig har fått større skjerm. Forsiden av kameraene er så lik Coolpix 5200, at det bare er fargen som skiller. Nikon har et design som både de og brukerne er fornøyde med, og da ser de ingen grunn til å endre det. Baksiden av kameraet er endret noe for å få plass til den større skjermen, men Coolpix-brukere vil uten videre kjenne seg igjen.

Nikon har tidligere hatt en funksjon for å fjerne røde øyne i programvare i kameraet. Dette kan, hvis det fungerer ordentlig, være mye mer effektivt enn den tradisjonelle anti-røde-øyne-funksjonen.

Se større bilder i produktguiden
Denne funksjonen er også implementert i Coolpix 5900 og Coolpix 7900. I tillegg har kameraene en funksjon for å gjøre skyggeområder lysere. Digitalkameraer har begrenset dynamisk omfang, og en slik funksjon kan være veldig nyttig hvis den er godt laget. Det blir spennende å se hvordan dette fungerer.

Utover dette er det kun små endringer. Se sammenlikning mellom produktene for detaljer.

Coolpix 5900 er forventet på markedet i mars, mens Coolpix 7900 antakelig ikke kommer før i april.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen