Nikon Coolpix 4200 og 5200

De nye kameraene ser ut til å beholde en del ingredienser fra forgjengeren. Både objektivet, LCD-skjermen og bildebrikken ser ut til å være den samme. Coolpix 5200 får dog høyere oppløsning med 5 Megapiksler.

Dessverre har de nye kameraene ikke lenger støtte for CompactFlash minnekort, de nye kameraene støtter kun det dyrere SD-minnet. Det følger ikke SD-kort med kameraet, men kameraet kan lagre bilder på den 12 MB innebygde bufferen.

Mens Coolpix 4300 hadde en helt manuell modus, er 4200 og 5200 helautomatiske - dog med et vell av forskjellige eksponeringsprogrammer man kan velge mellom.

Den generelle ytelsen på kameraene skal være forbedret, og de har fått bedre videofunksjon. Coolpix 5200 har videofunksjon med VGA-oppløsning og 30 bilder per sekund, Coolpix 4200 må nøye seg med 15 bilder i sekundet. Coolpix 5200 har også noe bedre seriebildefunksjon enn modellen med 4 Megapiksler.

Andre forbedringer innebærer hjelpelampe til autofokusen, samt en ny funksjon for å fjerne røde øyne automatisk med programvare i kameraet. Dette er en spennende funksjon vi gleder oss til å se i praksis.

Mer informasjon finnes i pressemeldingen og spesifikasjonene på de neste sidene.

En side-ved-side sammenlikning av de to nye modellene og gamle Coolpix 4300 finnes her.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen