Nikon Coolpix 4100 annonsert

Spesifikasjonene Nikon har presentert til nå på kameraet har vært svært lite detaljerte, så vi velger å nøye oss med pressemeldingen fra Interfoto.

Flere bilder i prisguiden

Pressemelding

[Høvik 28. mai 2004]

Kvalitetsoptikk og 4 megapiksler Nikon COOLPIX 4100

Nikon lanserer i dag et nytt og stilig digitalkamera, Nikon COOLPIX 4100. Kameraet har 4 megapiksler og er utrolig enkelt å bruke. Det har samme design og brukervennlige egenskaper som suksessmodellene COOLPIX 2200 og COOLPIX 3200.

Flere bilder i prisguiden

Nikon COOLPIX 4100 er spesielt designet for å gjøre digital fotografering enkelt og har derfor hele 15 ulike forhåndsprogrammerte scenevalg. Den hurtige oppstarten og responstiden på utløserknappen gjør at man alltid er klar til å ta bilder i alle situasjoner. Ved hjelp av fire sofistikerte komposisjonsassistenter får man hjelp til å komponere bilder som blir krystallklare og symmetriske.

Nikon er kjent for å benytte høykvalitets optikk i alle sine produkter, og Nikon COOLPIX 4100 er intet unntak. Kameraet har en avansert 3x optisk Zoom-Nikkor linse og hjelpelys som bidrar til å gi skarpere bilder under dårlige lysforhold. COOLPIX 4100 har den samme funksjonen for reduksjon av røde øyne som er kjent fra andre modeller i COOLPIX serien.

Kameraet har et internminne på 14.5MB og benytter SD-kort for lagring av bilder. Med en vekt på bare 140 gram (uten batterier) og et svært komfortabelt grep er kameraet lett å ta med seg overalt.

Nikon COOLPIX 4100 vil ha en veiledende utsalgspris på kr 3995,- inkl mva og kommer til Norge i løpet av sommeren.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen