Nikolai vant tre julekalender-luker

Teknofil tok i dag kontakt med det som er den kanskje heldigste deltakeren julekalenderen har hatt, Nikolai Mejdell Hektoen.

For en uke siden ble Nikolai trukket som vinner av MSI GT660. Nikolai nektet først å tro på eposten der han ble gratulert med å ha vunnet en gaming-laptop til nesten 9000 kr.

– Jeg trodde først det var tull, at det var kommet spam av sorten "Send en tusenlapp til Afrika for å få en million tilbake".

Men så sjekket han Gamer.nos side og fikk bekreftet at han faktisk hadde vunnet, til stor glede for den 22 år gamle NTNU-studenten. Men flaksen til Nikolai hadde bare begynt.

Hver morgen
Nikolai har sitt faste morgenrituale der han koker morgenkaffe og setter seg ned for å svare på julekalendere. Tek-nettverket er fast post på runden, og ellers fyller han ut kalenderne på andre nettsteder og magasiner der det er gode premier.

På mandag satt han og jobbet, da romkameraten plutselig kommer løpende inn på rommet:

– Hæ! Du vant igjen!

Hardware hadde lagt ut en artikkel med oversikt over vinnerne før de sendte ut epost og gratulerte, og der hadde Nikolais navn dukket opp igjen.

– Da hadde jeg vunnet en ny minnepenn på Hardware.no. Så gikk vi inn og sjekket på de andre sidene, og da så jeg at jeg jammen hadde vunnet en ny bærbar på Teknofil også, ler Nikolai.

Nå står to laptoper og en minnepenn klare til å sendes til studenthybelen i Trondheim.

Om Nikolai fortsatt vil fylle ut lukene?

– Selvfølgelig. Det er tilfeldig hver gang, så jeg har like stor sjans til å vinne nå som før.

Ni sjanser igjen
Heldigvis for resten av landets deltakere er det noen luker Nikolai ikke har stukket av med. Her på Teknofil har du ennå ni nye sjanser til å vinne før julaften er over oss.

Gå til luke 15 i julekalenderen

Teknofils undersøkelser viser at NIkolai kun har meldt seg på én gang per luke i kalenderen. Vinnerne av julekalenderen trekkes ut tilfeldig av svarlisten med tjenesten random.org. Det har med andre ord ikke vært noen mulighet for Nikolai til å påvirke resultatet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen