Nike kutter ut ha på-dingser
Teknofil
(Bilde: Nike)

Nike kutter ut ha på-dingser

Satser heller på apper til Apples kommende smartklokke.

Nike annonserte nylig at de hadde sagt opp flere personer som jobbet med å utvikle treningsdingsene deres, kalt FuelBand.

Flere tok visst dette som et tegn på at utstyrsleverandøren hadde feilet i sin satsing på ha på-dingser («wearables»), men nå virker det som om de likevel ikke har lagt alt sammen på hylla. En ikke navngitt kilde med tilknytning til Nike sier nemlig til Mashable at selskapet heller vil satse på å gjøre sin egen programvare tilgjengelig på andre dingser.

Særlig ble det antydet at Apples kommende smartklokke, iWatch (evt. iBand) var interessant. Treningsarmbåndet Nike+ FuelBand SE hadde for øvrig støtte for iOS, men ikke Android eller Windows Phone. 

Nike og Apple har samarbeidet ved flere anledninger tidligere. Apple-sjef Tim Cook sitter dessuten i styret til Nike, noe som også taler for videre samarbeid mellom de to selskapene. 

Nike+ FuelBand SE ble aldri offisielt lansert på det norske markedet, men var tilgjengelig via enkelte nettbutikker eller bestilling fra utlandet.

Apples smartklokke kan bli dyr:
– iWatch kan koste over 10 000 kroner »

(Kilde: Mashable)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen