Night Watch-regissør med ultravoldelig tegneserieadapsjon

Tegneserien Wanted, som har blitt kalt ”The Watchmen for super-villains”, har allerede skaffet seg et rykte som kompromissløs og ekstremt voldelig. Kort fortalt handler den om Wesley Gibson som oppdager at hans drepte far var superskurken The Killer og at han selv har arvet sin fars håndlag med våpen. Alt dette foregår i en verden der superskurkene har utryddet superheltene. Nettstedet Superhero Hype tok seg en prat med Michael Brandt og Derek Haas, manusforfatterne til ”Wanted”.

Coveret til Wanted
Coveret til Wanted

In your face

- Da Universal Pictures kjøpte opp rettighetene sa de bare: La oss lage en R-rated actionfilm, noe som er ganske sjeldent å høre fra et stort studio som Universal. Vi fikk total frihet. Planen er å følge Mark Millars (mannen bak tegneserien) tone og atmosfære, fortalte Haas.

- Vi ventet hele tiden på Universal skulle sette ned foten å si: Budsjettet har blitt såpass stort og vi har fått med noen stjerner, så vi må gå for PG-13. Men de vurderte det aldri. Planen var hele tiden å være trofast mot tegneserien.

Måtte vente

Utrolig nok ble manuset skrevet mens Millar fremdeles bare hadde gitt ut ett album.

- Vi ble nødt til å gjette oss litt frem den første tiden og gå for tonen til det første albumet. Vi hadde ikke tid til å vente på de neste bladene, derfor var vi nødt til å lage vår egen greie basert på det lille vi hadde lest. Filmen skal foregå i den virkelige verden, men vi bøyer en del på de fysiske lovene for å si det sånn, fortalte Brandt.

- Millar har støttet oss hele tiden, men han ville ikke ha noe å gjøre med manuset. Jeg tror ikke han ønsker at filmen skal påvirke det han driver med.

”Wanted” har planlagt premiere 28. mars 2008.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen