Niende Bodø Hardcore-festival

Daglig vil det være aktiviteter og foredrag på kulturhuset Gimle. Kveldene byr på konserter på Hovedscenen Sinus, i år med blant annet Kaospilot, Manna, Magnus Eliassen, Rockettothesky, Tungtvann, Karlsøy Prestegaard, Desperado og Beyond the Fences på programmet.

Alternativ tekst mangler
Desperado spiller i Bodø.

Med saken i egne hender

Bodø Hardcore Festival (BHCF) ble arrangert for første gang i et øvingslokale på Langstranda i 1999. Ideen bak festivalen var å arrangere en musikkfestival bygget på "gjør-det-selv"-prinsippet. I 2000 ble BHCF flyttet til Hovedscenen Sinus, hvor festivalen har holdt hus siden. Festivalen ble utvidet til to dager, og var økonomisk støttet av Bodø Kommune. Etter hvert ble også Kulturhuset Gimle, et nå selvstyrt ungdomshus, innlemmet i festivalens program.

Vekst

Festivalen har vokst i både tid og rom år etter år. Band som JR Ewing, The Microphones, Kaospilot, Totalt Jävla Mörker, Kids Like Us, The First Cut og The Spectacle er blant dem som tidligere har spilt på festivalen. Årets festival er nummer ni i rekken, og går over fem dager, fra den 15. til den 19. november. Under festivalen selges det selvsagt vegetarisk mat, og det er fri aldersgrense.

- Alle som vil, og flere til, kan komme inn, høre på musikk, være med på aktiviteter, og kjenne at varmen i den kalde vinterkulda sprer seg, lover arrangøren ifølge Ballade.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen