Nicholas Cage i full fyr

Marvel-filmatiseringen "Ghost Rider" fra 2007 fikk ikke akkurat en varm velkomst, men til tross for dette er det planlagt en fortsettelse på eventyret om den flammende motorsykkelrytteren. Prosjektet er ennå i begynnerfasen - og til nå har ingen konkrete opplysninger vært å spore. Men det er iferd med å forandre seg. Nå kan nemlig Nicolas Cage, hovedrolleinnehaveren, gi oss en oppdatering på den potensielle oppfølger-filmen.

Med over ti filmer på tapetet kan det ta en del tid før vi får se Cage i rollen som den hevngjerrige karakteren.
Med over ti filmer på tapetet kan det ta en del tid før vi får se Cage i rollen som den hevngjerrige karakteren.

Filmen er underveis

Det er i et intervju med MTV News at Cage kan forsikre oss om at "Ghost Rider 2" er underveis:

-Det har vært seriøst snakk om hvor vi ville hen med karakteren. Og det ser ut til at filmen vil utspille seg i Europa hvor karakteren vil arbeide sammen med den katolske kirke. Det vil bli en helt annen erfaring og opplevelse - det er spennende.

Tidlig stadie, men lovende prosjekt

Det er ennå ikke blitt offentliggjort noen store offisielle begivenheter i forbindelse med oppfølgeren, men Cage kan dog fortelle at filmen vil fortsette historien om Johnny Blaze, den forhenværende stuntkjøreren som etter en handel med djevelen selv forvandles til den hevnsøkende Ghost Rider.

- Vi er ikke kommet så langt at vi vet hvem den neste bad-guyen vil bli, men jeg vet at filmen vil komme til å bli innspilt i Europa, og at det videre vil bli en form for forbindelse med ulike religiøse figurer, forteller skuespilleren.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen