Ni av ti skal ha 4G i 2015
(Bilde: 20338679, Istockphoto)

Ni av ti skal ha 4G i 2015

Samtidig intensiverer Telenor utbyggingen av 3G.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Etter at Telenor åpnet sitt 4G-nett i oktober 2012 i 11 av de største byene og nettstedene, har de fortsatt utbyggingen av nettet i raskt tempo, skriver selskapet i en pressemelding.

I dag har rundt 35 prosent av befolkningen 4G-dekning fra Telenor, som lover at dette skal øke til 90 prosent innen 2015.

"Vi fortsetter fortettingen av de byene som har 4G i dag, samt bygger ut i nye. I tillegg vil vi i løpet av året åpne 4G på viktige vintersportssteder og sommerperler langs kysten", skriver Stein-Erik Vellan, leder for Mobile i Telenor i en pressemelding.

Intensiverer utbyggingen av 3G

Samtidig med 4G-utbyggingen fortsetter Telenor med det de kaller en "høyintensiv" utbygging av 3G-nettet. I dag skal rundt 90 prosent av Telenors kunder ha 3G, og med den videre utbyggingen ønsker selskapet å sikre dekning for 95 prosent av befolkningen.

Også konkurrenten NetCom holder på med en kontinuerlig utbygging av både 3G- og 4G-nettet, og lover i likhet med Telenor en dekningsgrad på 90 prosent 4G når de er ferdige med utbyggingen. 

Les også vår store 4G-guide her 

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen