NForce4 kommer denne uken


nForce4 lanseres i løpet av uken

Det samme nettstedet som har brakt oss mange forskjellige bilder av NVIDIAs kommende PCI Express-brikkesett, har åpnet demningen og postet en rekke nyheter om datoer, priser og sokler i dag.

For det første ser det ut til at datoen for lanseringen er satt tilbake én dag fra den tidligere antatte lanseringsdagen på den 20. oktober - til den 21. SLI-brikkesettet vil derimot komme noe senere, men være i butikkene "før jul". Dette kan forklare hvorfor ingen av bildene vi har sett har to PCI Express-porter.

Varierende priser
Veiledende priser for hovedkort har også sluppet ut - selv om verdien av disse kan viser seg å være liten. De fleste hovedkortprodusentene vil antakelig sette sine egne priser basert på de forskjellige egenskapne i hovedkortene deres - som vil variere fra produsent til produsent.

SLI-hovedkortene vil koste under 2000 kroner, ifølge The Inquirer. Det vil si at SLI-kort med NVIDIA-brikkesett vil være noen av de dyreste på markedet - og vi kan vente at hovedkortprodusentene vil være forsiktige med å legge på ekstra egenskaper som kan dytte prisen over 2000-kroners-grensen.

NForce4 Ultra vil på sin side koste mellom 1000 og 1500 kroner - avhengig av "tilleggsutstyr", mens "standard"-versjonen kommer til å tikke inn på et sted mellom 500 og 800 kroner.

I butikken i november
De fleste hovedkortene ventes i butikkene i løpet av november, men siden vi allerede har sett bilder av ferdigproduserte kort, er det gode sjanser for at de kan dukke opp enda tidligere enn dette. Selve annonseringene fra hovedkortprodusentene ventes samtidig med NVIDIA sin - altså på den 21. oktober.

(Kilde: The Inquirer)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen