nForce4-kort fra DFI øker spenningen


DFI LANParty nF4 SLI-DR

LANParty NF4 SLI-DR er basert på nForce4 SLI-brikkesettet. Kortet støtter oppsett med to stykk PCIe-baserte grafikkort, som samarbeider og 3D-prosesseringen for å øke ytelsen. Opp til 100% ytelsesøkning i 3D-applikasjoner kan oppnås i SLI-oppsett, i forhold bruk av til ett enkelt grafikkort.

Athlon 64-prosessorer i sokkel 939-format og DDR400-minne støttes. En spesiell egenskap ved kortet er også RAID 5-støtte. For flere spesifikasjoner, se produktets side i prisguiden.DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D


LANPartyUT NF4 Ultra-D er som navnet antyder basert på Ultra-versjonen av nForce4-brikkesettet. Også dette kortet støtter bruk av doble PCIe-grafikkort, men kun for å dra nytte av flerskjermsfunksjonalitet. Dette muliggjøres via DFIs egen DXG (Dual Xpress Graphics)-teknologi.

For flere spesifikasjoner, se produktsiden i prisguiden.

Opp til 4 volt minnespenning
Begge kortene støtter opp til hele 4 volt minnespenning, langt høyere enn hva som er standarden. Dessuten støttes opp til 2,1 volt prosessorspenning.

I kjent DFI-stil er kortene også utstyrt med UV-følsomme komponenter. Ved bestråling med ultafiolett lys, får man dermed en lekker effekt, for de som er ute etter slikt.

Mye utstyr
Siden kortene tilhører LanParty-serien, kommer de med mye ekstrautstyr. SLI-utgaven kommer blant annet med UV-følsomme runde SATA-kabler, bæreveske, FrontX break out-box og SLI-bro.

Priser og tilgjengelighet for kortene her til lands er ikke kjent, men ifølge DFI skal kortene allerede være tilgjengelig i begrenset antall via utvalgte kanaler.

(kilde: DFI)


Spørsmål? Tilbakemeldinger?
Diskutèr artikkelen i forumet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen