nForce3 250 om tre-fire uker?

NVIDIA lanserte nForce3 250-brikksettet helt tilbake i september i fjor, men enda er ikke hovedkort basert på dette brikkesettet tilgjengelig. Det ble antatt at brikkesettet skulle rulles ut før jul i fjor, men lanseringene fra hovedkortprodusentene har så langt latt vente på seg.

Nå meldes det om at nForce3 250 vil bli tilgjengelig innen tre til fire uker. Dette ifølge en artikkel på nettstedet The Inquirer, hvor kilder tett opp mot NVIDIA skal ha uttalt seg. De første eksemplarene vil finne veien til ulike testere, og allerede nå har enkelte nettsteder fått tilgang til nForce3 250-baserte hovedkort.

nForce3 250 er en "en-brikke-løsning" som rettes mot AMD Athlon 64 (Socket 754 og Socket 939) og vil komme i to versjoner: 250 og 250Gb, hvor sistnevnte får en innebygget Gigabit nettverkskontroller. Begge får en HT-buss på opp til 1 GHz, men denne kan kun dras fullt nytte av om man benytter en av de kommende Socket 939-baserte Athlon 64-prosessorene. S-ATA-støtte er også på plass i brikkesettet.

Det ventes at hovedkortprodusentene vil vise frem nForce3 250-baserte kort på CeBIT-messen senere denne måneden. En "preview" av nForce3 250Gb kan leses hos Firingsquad.com.

(kilder: Ground Zero, The Inquirer)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen