NextGenTel trekker reklame

Ifølge dagens melding fra Forbrukeombudet bekrefter NGT nå at de akter å følge gårsdagens ordre, og trekker reklamekampanjen som ombudet har omtalt som "villedende og lovstridig" markedsføring. NextGenTel har sendt brev til ombudet der de bedyrer at de ønsker å holde seg innenfor prinsippene i Markedsføringsloven - og de beklager derfor også de kontroversielle annonsene.

- Vi er tilfredse med NextGenTels beslutning om å rette seg etter våre krav. NextGenTel lover både å trekke den innklagede annonsekampanjen og å holde seg innenfor lovens rammer i fremtidig markedsføring, sier seksjonssjef Bente Øverli hos Forbrukerombudet, som legger til at hun trenger mer tid til å vurdere brevet før Forbrukerombudet henlegger saken.

Brevet fra NextGenTel kommer dagen før Forbrukerombudets forbud mot annonsen skulle tre i kraft, og dagen etter at ombudet gikk offentlig ut med kraftig kritikk av annonsens manglende opplysning om priser, dekning og bindingstider.

Fra og med i morgen ville NextGenTel ha risikert forelegg og eventuelt også en rettsak dersom reklamekampanjen hadde fortsatt.

(Kilde: Forbrukerombudet)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen