NextGenTel øker igjen


En brølende gorilla promoterer NGTs nye vilkår.

NextGenTel blir dermed det siste selskapet som har bestemt seg for å følge Bluecom sin strategi med å tilby et svært billig inngangsabonnement, i håp om at de lavere hastighetene gir mersmak. NGT sitt billigste abonnement fremover vil være ADSL Alpha 800, med 800 kbps ned- og 256 kbps opplastingshastighet for 338 kroner. Dette er en høyere hastighet for mere penger enn de fleste andre - og legger seg egentlig mer i landskapet til de "vanlige" 720 kbps-abonnementene til konkurrentene. Men det strekker seg 300 kbps og 60 kroner lavere enn det hittil billigste fra NGT:

- ADSL Alpha 800 burde være meget interessant for de mange familier som nå vurderer å installere bredbånd. Det er meget fleksibelt og enkelt å installere, og kan lett oppgraderes når behovet skulle melde seg, sier informasjons- og markedssjef Morten Ågnes i NextGenTel i sin lovprising av det nye baonnementet. - Med en meget konkurransedyktig månedspris, vil dette være en bidragsyter til at NextGenTel skal kunne ta nye markedsandeler i den nedre delen av det hurtig voksende bredbåndsmarkedet i Norge.

Samtidig med innføringen av mini-abonnementet, øker NGT hastighetene på Bravo, Charlie og Delta-abonnementene sine, som nå blir hetende Bravo 1200, Charlie 1700 og Delta 2400. Kjennere av NextGenTel sin navnestruktur vil dermed allerde ha fått med seg at hastighetene har gått opp fra 1100/384 til 1200/384 for Bravo, fra 1600/512 til 1700/512 for Charlie og med 200 kbps fra 2200/640 til 2400/640 for Delta. Prisene vil derimot forbli på samme nivå som i dag.

NextGenTel holder også på med offentlig betatesting av IP-telefoni, som er i en "pilotfase" i følge selskapet. Målet til selskapet virker dermed klart, i og med at NGT antakelig vil sette like mye fokus på å tilby tjenester over ADSL-linjene som å selge abonnment:

- NextGenTel skal være et naturlig valg i områder hvor vi tilbyr våre løsninger, og vi skal fortsatt være en garantist for fri bruk og tilgang til nye tjenester som bredbånds-TV og bredbåndstelefoni, sier Olav Stokke, adm.dir i NextGenTel.

Les mer om de nye abonnementene hos NextGenTel.

(Kilde: NextGenTel)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen