Network Probe 1.0 lansert

  • Endret
ObjectPlanet AS slipper i dag sin programvare Network Probe 1.0, det første verktøyet som gir en fullstendig oversikt over all trafikk på data-nettverket til bedriften på en enkel og effektiv måte.

Man kan enkelt identifisere hvem som besøker hvilke nettsteder, nedlasting av musikk og filmer, brukere av Internet radio og online spill. Kartlegging av uproduktiv bruk av bedriftens datanettverk og arbeidstid kan hjelpe bedrifter med å spare millioner av kroner i året.

Network Probe kjører på Windows NT/2000/XP/2003, Linux, FreeBSD, MacOS X og Solaris. Produkter er nominert til Rosings 'Årets IT-produkt'.

Prisingen er blitt satt til 300 dollar per installasjon. Tilsvarende verktøy selges for opp i mot 10 000 dollar.

Samtidig blir Network Probe 0.5 liggende gratis tilgjengelig for alle. Denne gratis-versjonen har vært tilgjengelig i over 1 år, lastet ned over 200 000 ganger av brukere over hele verden, og mottatt med stor entusiasme av free-ware miljøet.

Les mer her.

OM OBJECTPLANET:
ObjectPlanet AS er basert i Oslo og utvikler programvare for nettverks- administrasjon, programvare-komponenter, og programvare for webbaserte spørreundersøkelser. ObjectPlanet har kunder i over 75 land.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen