Network Norway selger Iphone

Network Norway selger Iphone

Det var med stor entusiasme teamet i Network Norway kunne offentliggjøre at de hadde ”brutt Iphone-monopolet” i Norge, ved at de nå kan tilby den populære mobilen til sine bedriftskunder. Netcom er imidlertid fortsatt den eneste operatøren i Norge som får sine Iphones direkte fra Apple; Network Norway bruker nemlig en ikke navngitt sideimportør.
 
Network Norway antydet på pressekonferansen at også One Call ville få muligheten til å selge Iphone 3G på privatmarkedet.
 
Uten abonnement
Som bedriftskunde kan du kjøpe Iphone 3G (16 GB-utgaven) uten abonnement til 5.799 kroner eksklusive moms. Alternativt kan du binde deg til et abonnement i enten 12- eller 24 måneder. Mobilene Network Norway selger kommer ikke direkte fra Apple, men er parallellimporterte fra en ikke navngitt leverandør i Europa. Dette er lovlig ifølge EFTA, hevder operatøren. De får imidlertid ikke lov til å bruke Apple-logoen i markedsføring.
 
- Vi har fått veldig klare beskjeder fra kundene; de vil ha Iphone, sier direktør for samfunnskontakt Tom Guldberg i Network Norway.
 
- Allerede er det over tusen Iphone-brukere i vårt nett, legger han til.

(Artikkelen fortsettes.)

Direktør for samfunnskontakt Tom Guldberg i Network Norway.
 
Til One Call?
Som nevnt, er det sannsynlig at One Call også vil få muligheten til å selge Iphone 3G til sine kunder. Mobilen.no spurte markedsdirektør Thomas Sandaker i One Call om han hadde kjennskap til dette:
 
- Det kan jeg dessverre ikke kommentere nå, svarer Sandaker.
 
Hvis One Call også starter å selge Iphone, blir det interessant å se om de klarer å presse ned prisen på Apple-mobilen. Er det lurt av One Call å satse på Iphone 3G? Diskuter i forumet!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen