Network Norway kjøper One Call

Øistein Eriksen i One Call gleder seg over flyttingen til Network Norway. (Foto: One Call)
Øistein Eriksen i One Call gleder seg over flyttingen til Network Norway. (Foto: One Call)

Idag ble det klart at Network Norway kjøper operatøren One Call. Ifølge One Call-sjef Øistein Eriksen, er kjøpet den beste julegaven One Call kan gi sine nesten 100 000 kunder.

Forbindelsene mellom One Call og Network Norway er langt ifra ferske. Allerede i juli i år bestemte One Call seg for å flytte kundene sine fra Netcoms til Network Norways nett. Årsaken var muligheten for bedre innkjøpspriser og tilleggstjenester.

- Kjempegøy

- Vi har senket ringeprisene til et historisk bunnivå i 2007 og med Network Norway med eget nett som vår nye eier, sikrer vi lave priser også for 2008 og fremtiden. Dette kommer til å bli kjempegøy, skriver Eriksen i en pressemelding fra One Call.

På grunn av nevnte flytteavtalen mellom One Call og Network Norway, er noen tusen av kundene allerede flyttet over til sistnevntes mobilnett. I januar vil flyttingen begynne for alvor.

- Vi har brukt en del tid og ressurser på å kvalitetssikre at overflyttingen skal gå smertefritt for våre kunder, og nå er vi klare til å gi full gass med overflyttingen, sier Eriksen.

Network Norway har forøvrig vært mye i vinden selv den siste tiden. I tillegg til å ha nylig kjøpt utenlandsoperatøren Lebara sent som i forrige uke ble det klart at selskapet sammen med Tele2 kapret den siste ledige 3G-lisensen i Norge. De to operatørene punget ut med 47 millioner, selv om én krone hadde vært nok.

En kjempe vokser

Med både eget GSM-nett og 3G-lisens i lomma ser Network Norway ut til å bli en ny telegigant i Norge. På eiersiden står mektige selskaper som Bredbåndsalliansen, som igjen består av blant andre Lyse.

Idag ble det også klart at Bredbåndsalliansen kjøper den norske delen av operatøren Ventelo. Det betyr at alle Ventelos kunder også skal overføres til Network Norways mobilenett.

Network Norways marked- og kommunikasjonsdirektør, Kari Mette Toverud, forteller til Amobil at selskapet vil ha rundt 450 000 mobilkunder i nettet sitt når flytteprosessene er ferdige.

(Kilder: One Call)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen