Nettverksvirtualisering fra EMC


Illustrasjon

Foreløpig er produktet kjent som "Storage Router", men det er fortsatt ukjent om dette vil være det endelige navnet når det lanseres i løpet av 2. kvartal i år.

Et sentralt mål er å tilby produktet til en pris som ligger langt under tilsvarende løsninger fra blant annet IBM og Hitachi. I begynnelsen vil salget kun gå gjennom EMCs egne selgere. Forhandlere må derfor vente litt før "Storage Router" kan selges gjennom andre kanaler.

Ifølge selskapets Mark Lewis påstås det at nettverksproduktet ligger flere år foran konkurrentene i dette segmentet. Selve produktet er en applikasjon som er ment å øke ytelse, stabilitet samt administrere oppsettet på en mer intelligent måte.

"Storage Router"-applikasjonen vil trolig bli solgt sammen med rutere fra blant annet Cisco og Brocade. Lewis påsto også at nettverksvirtualisering enda ikke er spesielt utbredt fordi man til nå har introdusert gal teknologi.

EMC sikter i første omgang mot "enterprise"-bedrifter, dvs. Fortune 1000-kunder. Pris er fortsatt ukjent, men EMC har lovet at denne skal bli meget lav sammenlignet med hva man må betale for å kjøpe inn nye nettverks-arrayer.

(Kilde: Techweb)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen