Nettverksprojektor for kontoret

Mange innganger å velge mellom. Foto: NEC
Mange innganger å velge mellom. Foto: NEC

Presentasjoner eller annet materiell som skal vises behøver ikke å bli flyttet til projektoren. Man kan i stedet bruke projektoren som en terminal som fjernstyrer den PC-en eller serveren hvor presentasjonen ligger.

– Det er stor etterspørsel blant firmaer og organisasjoner som ønsker å installere projektorer i nettverk slik at de kan integreres med resten av organisasjonenes IT-løsninger. I dag er de fleste projektorene frittstående, men innen kort tid anslår vi at de fleste vil være tilkoblet et nettverk, på samme måte som for eksempel skrivere, sier Dick Bender, produktsjef i NEC Display Solutions.

Projektoren bruker HQV fra Silicon Optixs, noe som gir meget høy kvalitet på bevegelige bilder. Lysstyrke på 3000 ANSI lumen og XGA-oppløsning bidrar også til å gi skarpe bilder.

En nyhet innenfor denne produktgruppen er simuleringsfunksjonen DICOM (Digital Imaging and Communication In Medicine) som har blitt integrert i NEC NP905. Ved hjelp av denne kan projektoren gjengi medisinske bilder i gråskala, men i tilstrekkelig mange nyanser til å kunne brukes i presentasjoner og i undervisning innen medisin.

I tillegg til nettverksstøtten, er NEC NP905 utstyrt med en mengde tilkoblinger. Visning av kryptert høyoppløselig videomateriell og HD-innehold er mulig gjennom en HDMI-tilkobling. Projektoren har VGA-innganger, S-video, vanlig video, lydinnganger samt en lydutgang.

NEC NP905 vil være tilgjengelig fra juni 2008. Prisene ser ut til å starte på rundt 14000 kroner inkludert moms.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen