Nettverkslyd for kresne ører

Alternativ tekst mangler
Slim Devices The Transporter

Slim Devices, firmaet bak nettverkslydsenteret Squeezebox, kommer til høsten med det som skal være en kompromissløs nettverksløsning for Hi-Fi-entusiaster.

Det er ikke alle som synes det er verdt å strømme filmer fra datamaskinen til resten av AV-kompontentene, og for disse kan ofte være lettere og bedre å ha en egen dedikert avspillingsenhet for lydmedia ved stereoanlegget.

Det finnes flere lignende løsninger for lyd over kablet og trådløst nettverk, men ingen kan så langt måle seg med Transporter når det gjelder kontakter og komponenter. Løsningen inkluderer en AK4396 24-bits DAC. I tillegg har boksen både digitale og balanserte inn-/ut-ganger, og tilkoblinger for avanserte verktøy som word clock.


Alternativ tekst mangler
En titt på baksiden

Transporter støtter svært mange "lossless"-formater som FLAC, Apple Lossless og WMA Lossless, i tillegg til komprimerte formater som Ogg/Vorbis, MP3, MP2, AAC og Musepack. Ukomprimerte formater som WAV, AIFF og PCM kan også spilles. Ellers har boksen støtte for å vise ID-tags i LCD-vinduet, avspillingen støtter replaygain for automatisk normalisering av volum.

Slim Devices har ikke spart på noe da de utviklet Transporter, og prisen er da også deretter. Så langt kan Transporter bestilles direkte fra Slim Devices. $1 999, eller ca. 12 550 kroner, må man ut med for å sikre seg en av enhetene 18. september. De som forhåndsbestiller får et eksemplar av Squeezebox på kjøpet.

(Kilde: Slim Devices)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen