Nettverket lanserer Kulturo.no

- Vi vil satse på lengre og mer utdypende anmeldelser enn de store dagsavisene, samtidig som vi har tenkt å kjøre jevnt over høyere kvalitet og frekvens på stoffet enn de små, amatørdrevne nettsidene, forteller Henrik Salthe, som er ansvarlig redaktør for nettstedet.

Kulturo.no har vært under planlegging siden høsten 2005, og daglig leder Raymond Julin er glad for at siden nå er klar til lansering. - Det er ganske klisjé, men etter flere måneders hardt arbeid er det veldig deilig å endelig se resultatet av arbeidet. Det skal bli spennede se hvordan kultur-Norge tar imot prosjektet vårt, synes Julin.

Fyller et tomrom

Kulturo.no har foreløpig knyttet til seg et tyvetalls frilansjournalister som skal være med å drive nettstedet, og Henrik Salthe tror kulturo vil levere noe som leserne har lyst på.

- Vi føler at Kulturo.no med sitt profesjonalitetsnivå og utfyllende tekster vil fylle et tomrom i medie-norge. I tillegg drar vi nytte av Orkla-maskineriet på mange måter, og har god oppbakking derfra, sier daglig leder i Hardware-nettverket, Stefan Halck Erixon.

- I første omgang vil tihørigheten i Hardware-nettverket medføre at Kulturo.no kan tilby brukerne Norges beste prisguide, prisguide.no, på siden vår, forklarer Henrik Salthe.

Du finner den nye nettsiden på Kulturo.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen