Nettverk på Cebit

De forholdsvis ukjente produsentene Trendnet og SparkLAN viste draft 11n. SparkLAN oppgir også det reelle overføringshastigheten til å være mellom 150 og 180 Mbps.


Trendnet viste frem både aksesspunkt, router, PCI-kort og PCMCIA-kort for 300 Mbps 11n. Zyxel viste et par draft 11n-produkter, i form av P-338N og P-338NU, hvor den siste takler 5 GHz-båndet i tillegg til 2,4. Zyxel hadde ingen informasjon tilgjengelig med tanke på ytelse eller videre spesifiksjoner.


Zyxel viste også frem en serie med mindre WiMax-produkter på 2,5 GHz båndet. De hadde også et PCMCIA-kort som støtter både 2,5-, 3,5- og 5,5 GHz-båndene.


Av andre MIMO-produkter så vi et par nye rimelige løsninger fra CNet og SMC som begge benytter seg av det samme brikkesettet fra RaLink. Disse produktene skal bli tilgjengelig for salg iløpet av kort tid.


Linksys brukte store deler av utstillingsplassen på Kiss-produktene. Spesielt DP-600 ble vist frem i stor stil, men også den lille MediaMate som er på størrelsen med en ekstern harddisk. Det overraskende er at denne hadde en HDMI-port og takler video i HD-format og kan tilogmed brukes for Video on Demand og IP-TV.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen