Nettjenestene du bør se på
Teknofil

Nettjenestene du bør se på

Denne måneden vil konferansen The Next Web Conference avholdes i Amsterdam, Nederland. På denne konferansen vil noen av Europas ledende utviklere legge frem sine planer for hvordan Internett vil utvikle seg. Nettsiden Mashable har allerede tatt en titt på noen av de nye nettjenestene og her er noen av de du burde følge med på.

Prezi

Nettjenesten Prezi er ganske enkelt et presentasjonsverktøy, men presentasjonsmetoden er langt fra enkelt. Med hjelp av tjenesten skaper du zoombare presentasjoner hvor du kan sette inn bilder, lyd og video. Presentasjonen kan så leveres i en bestemt rekkefølge eller du kan la tilskueren selv bla mellom de forskjellige nivåene. For å fange andres oppmerksomhet og holde den virker denne tjenesten helt klart interessant. Her kan du selv se video av hvordan tjenesten er ment å skulle fungere:Her kan du lese mer om tjenesten Prezi.

E

The Next Web Conferrence vil ikke bare by på presentasjonsverktøy. Her er det mange tjenester som tar for seg utviklingen innen sosiale medier.  Den nederlandske tjenesten E er en av disse. Planen med tjenesten er å skape et enklere utgangspunkt for å dele ditt sosiale liv. Via det de kaller en E-id kan du kjapt koble opp dine nye kontakter med dine profiler på forskjellige nettsamfunn. Du kan selv velge om du vil gi ut din E-id for mer sosiale kontakter eller en egen E-id for jobbrelasjoner. Planen er at utvekslingene av ID-er enkelt kan skje gjennom mobiltelefonen. Du kan se en kort video om den nye tjenesten her:Her kan du lese mer om E.

Silentale

En tjeneste som også ønsker å gjøre det enklere for deg å holde orden på ditt sosiale liv på nett er franske Silentale. Denne tjenesten høres unektelig veldig interessant ut. Via Silentale skal du kunne samle alle dine digitale konversasjoner, både fra sms, chat, mail og nettsamfunn på ett sted. Du skal så enkelt kunne hente frem gamle samtaler og se alt du faktisk har skrevet til en enkelt person. Her kan du se video av en presentasjon av tjenesten fra konferansen LeWeb som ble holdt februar i år:Her kan du lese mer om Silentale.

Mimic Media
Mimic Media har ingen planer for å gjøre ditt sosiale nett på liv enklere. Derimot har de store planer for å gjøre netthandel av klær mer attraktivt. I skrivende stund er tjenesten fortsatt ikke lansert, men den vil være live om kun kort tid. Planen er å skape en mulighet for at du kan prøve klær du kjøper på nett før du får de tilsendt i posten. Dette skjer ved at du oppretter en tredimensjonal avatar lik deg selv, denne kan du så kle opp med ting du vurderer å kjøpe. En slik tjeneste vil utvilsomt gjøre netthandel langt mer attraktivt.


Her kan du lese mer om Mimic Media. (Obs: nettsiden er på nederlandsk.)

Your Tour
Tjenesten Your Tour kan se ut til å bli fremtidens løsning for reisebyrå. Denne tjenesten lar deg planlegge din ferie og legge opp din reise med hoteller, leiebiler, severdigheter og underholdning. Foreløpig er det kun Frankrike som er lagt inn i tjenesten, men planen er utvilsom å få på plass flere land etter hvert. Om du planlegger å lege ferien til Frankrike i år kan likevel tjenesten være verdt en titt.


Her kan du lese mer om tjenesten Your Tour.

Disse fem tjenestene er langt fra de eneste som vil bli presentert på den kommende webutviklingskonferansen. Det vil bli vist frem tjenester for både oppgavebehandling, 3D-utvikling og TV på nett. Om du vil lese om fler av de mest interessante tjenestene kan du få en glimrende oversikt hos Mashable.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen