Nettbutikk tabbet seg ut

De siste par dagene har ryktene svirret om HTC Legend – en videreføring av den populære Android-mobilen HTC Hero –, men den internasjonale mobilpressen har stort sett konkludert med at vi må vente til Mobile World Congress for å få håndfaste fakta på bordet. Det var før den nederlandske nettbutikken KPN ved en feiltakelse annonserte HTC Legend under fanen ”kommende mobiler” (nå fjernet).
Engadget Mobile klarte likevel å snappe opp nok info om Hero-etterfølgeren til å gjøre dette interessant.
Ligner på Hero
Navnet HTC Legend i seg selv antyder langt på vei at den vil havne i samme kategori som HTC Hero. Men har den det som skal til for å bli legendarisk? Utseende minner unektelig om Hero, og HTC Legend vil i likhet med denne kjøre Android OS (trolig v. 2.1). Vekten skal ifølge KPN være rundt 135 gram – altså nøyaktig det HTC Hero veier (litt suspekt?). Skjermen skal også være på 3,2 tommer, som også samsvarer nøyaktig med HTC Hero. Men i følge Mobilsiden.dk skal Legend ha en AMOLED-skjerm, og det vil i så fall være en forbedring.
Videre skal HTC Legend ha et 5-megapikselkamera med autofokus og fotolys (nyhet!), 256 MB RAM, 512 MB internminne, samt støtte for 32 GB minnekort. I tillegg skal den ha GPS, Bluetooth, WLAN, og støtte for turbo-3G. Med andre ord få funksjonsforskjeller mellom Hero og Legend.
Med andre ord er det trolig snakk om noen små forbedringer fra Hero, men derimot er det kanskje ikke så mye som skal til for å gjøre denne mobilen ”Legend(ary)”?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen