Nettbutikk gjør helomvending

Nettbutikken Amentio uttalte tidligere denne uken at det er kundens eget ansvar å finne de billigste produktene i butikken deres.

- Vi har ca 13 leverandører, hvor alle har hver sin prisliste. Dermed kan flere telefoner av samme type kan havne i nettbutikken vår, med ulik pris. Det blir derfor opp til kunden å kunden å lete fram det billigste alternativet, sa daglig leder i Amentio, Håvard Fuglem til Amobil.

Nå har imidlertid Amentio ombestemt seg, og angrer på sine egne uttalelser til Amobil.

- Svarte feil

- Vi både handlet og svarte feil da dere kontaktet oss etter å ha avdekket prisrotet. Det skal ikke være slik at kunden må lete seg fram til den billigste prisen. Vi har allerede satt i gang tiltak som gjør at produktene skal ha kun en oppføring og at vi til en hver tid presenterer den billigste prisen, sier Amentios daglige leder, Håvard Fuglem til Amobil.

Han forteller at Amentio har styrevedtak på at de skal være Norges billigste nettbutikk.

- De eneste vi skal flå er våre konkurrenter. Dette er en viktig del av vår strategi knyttet til å være Norges billigste nettbutikk, og vi vil overvåke dette nøye, sier Fuglem.

Dermed kan det se ut til at det blir enklere å finne frem i jungelen av mobiltelefoner når du handler hos Amentio i fremtiden.

Skal du kjøpe deg ny mobil, anbefaler vi fortsatt at du benytter deg av prisguiden vår for å få oversikt over hvilken nettbutikk som har de laveste prisene.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen