Dagens GeForce GTX Titan er Nvidias mest populære modell for SLI-oppsett. Her fra vår test av et slikt oppsett.
Dagens GeForce GTX Titan er Nvidias mest populære modell for SLI-oppsett. Her fra vår test av et slikt oppsett. (Bilde: Varg Aamo, hardware.no)

Nettbutikk røpet prisen på neste GeForce GTX Titan

Kan ha lagt ut Asus-modell ved et uhell.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ryktene går for tiden høyt om Nvidias neste superskjermkort, GeForce GTX Titan Black. Nå later det til at den finske nettbutikken Multitronic ved et uhell har røpet en viktig detalj om det kommende skjermkortet  – nemlig prisen.

I vareutvalget til butikken dukket nemlig et nytt produkt nylig opp, under tittelen «Asus GTXTITAN 6GB PCI-E BLACK». Oppføringen kan jo tenkes å bare ha vært en plassholder, men med en pris på 786 euro uten merverdiavgift virker det slett ikke urealistisk – og hvis man prøver å gå inn på adressen det lå på er siden fjernet.

Dyrere enn GTX Titan

Dersom nettbutikken faktisk la ut den ekte prisen kan vi ut fra dette finne ut hva vi må ut med for Nvidias neste supermodell her til lands. Omregnet til norske kroner, og med 25 prosent moms på toppen, kan norsk pris komme til å bli i underkant av 8200 kroner.

Dette er betydelig høyere enn laveste pris på forgjengeren GeForce GTX Titan, som i dag er i underkant av 7100 kroner – men slett ikke en urealistisk prislapp. Ettersom GeForce GTX 780 Ti i dag tilbyr bedre ytelse i spill, er det kun bedre egenskaper som utregningskort og ekstra mye minne (Ekstra) som gjør at GeForce GTX Titan utmerker seg.

Dersom de øvrige ryktene om den kommende modellen viser seg å stemme vil dette kunne endre seg med GeForce GTX Titan Black. Kortet vil nemlig by på en kraftig oppgradering av antall CUDA-kjerner sammenliknet med forgjengeren, og det spekuleres i om også klokkefrekvensen på kjernen får seg en oppgradering.

Vil du få beskjed når GeForce GTX Titan Black får bekreftet pris i Norge?
Meld deg på vårt prisvarsel og få e-post med det samme det skjer »

(Kilde: Muropaketti via Techpowerup)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen