Nettavisen utfordrer Facebook

Den siste tiden har det dukket opp utallige nye nettsamfunn på nett. Her kan du ha kontakt med venner og ukjente, dele opplevelser, privatliv og bilder.

I Norge finnes det en rekke tjenester som Blink, Nettby og Yeye som er spesialtilpasset et norsk publikum. Nettavisen melder i dag at de vil ta opp kampen med internasjonale nettsamfunn som Facebook.

Satsningsområdet vil i første rekke være bilder.

Vil ha trygg billedlagring
Med nettsamfunnet Album2 vil nemlig nettavisen gi brukere over hele verden muligheten til å legge ut bilder og kommunisere med venner og ukjente. I første rekke er det Norge og Storbritannia som skal kapres, men publikum i Italia og Tyskland står på listen over ønskede land.

Nettsiden har allerede eksistert en stund og ble startet opp som en tjeneste hvor du trygt skal kunne lagre dine bilder. Til forskjell fra Facebook foreholder ikke Album2 seg retten til å videreformidle og bruke dine personlige data.

- Vår tjeneste har flere likhetstrekk med nettsamfunnet Facebook. Med Facebook kan man legge ut bildene sine, men problemet er du gir dem rettighet til å bruke dine bilder. Vi gjør bildedeling på nett like trygt som nettbanken, sier utvikleren Sveinung Dammen, ifølge pressemelding.

Hold kontakten med bestemor
Målgruppen for Album2 er i utgangspunktet personer over 30. Men nettsiden, som har eksistert en stund opplever at alle aldersgrupper benytter seg av tjenesten. Spesielt opplever de at kvinner utnytter muligheten til å lagre og dele bilder og holde kontakten med venner.

- Vi har nesten dobbelt så mange kvinner som menn registrert i våre databaser. Majoriteten av brukerne er mellom 25-40 år. Den eldste brukeren vår er 79 år, så du kan faktisk treffe bestemoren din på Album2.no, sier Dammen.

Så om du ønsker å dele dine bilder fra lystige lag med din bestemor, så kan du selv teste ut tjenesten her.


Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen