Netscape slår tilbake -- med Firefox

Og når Netscape inviterar testarar, klarar dei ikkje å motstå å kritisere konkurrenten Internet Explorer, som har slete med tryggleiksproblem etter tryggleiksproblem; Me er begeistra for at me på 30. november vil avsløre mange nye mogleikar som vil gjere internettopplevinga di betre. Medan andre nettlesarar ikkje har vorte oppdatert spesielt mykje dei siste åra, unnateke frekvente tryggleiksoppdateringar, så har me lagt til nye mogleikar på jamn basis, for å spare deg for tid og å gjere mest ut av tida di på nettet. Som ein del av vårt neste evolusjonssteg, har me utvikla denne nye nettlesaren, som kan endre måten verden beherskar internett på.

Talsperson for AOL, Andrew Weinstein, uttalte at Dette er eit viktig steg framover. Vår ramme går forbi Mozilla si ramme, og motoren har kanskje nokre overraskingar i seg sjølv. Han seier vidare at det ikkje er satt nokon spesifikk dato for offentlig beta-testing, eller for når nettlesaren skal vere heilt ferdig.

At Netscape har bestemd seg for å nytte seg av Firefox-motoren i sin neste nettlesar er kanskje inga overasking. Sidan 9. november har 4,2 millionar personar henta ned den nylig ferdige nettlesaren, og plakatar som reklamerer for denne har dukka opp svært mange plassar rundtom i verda.

Kilde: CNET News.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen