Netscape 8 ødelegger for IE

Problemene fortsetter for Netscape 8. For en uke siden fortalte vi om at Netscape hadde "arvet" sikkerhetshullene fra Firefox. Netscape var riktignok raskt ute med en oppdatering men dette hjalp lite siden sikkerhetshullene ikke ble fikset..

Brukere av Windows-versjoner som ikke har Internet Explorer installert, får heller ikke lagt inn Netscape 8. Problemet ble oppdaget på Windows 98 Lite, som er en uoffisiell Windows-versjon der blant annet nettleseren Internet Explorer har blitt fjernet.

Nå viser det seg at Netscape 8 gjør at XML ikke fungerer skikkelig i Internet Explorer 6. Men dette problemet skal ikke gjelde alle brukere. En del brukere har meldt om dette i nyhetsgrupper og diskusjonsgrupper på Internett. Hvis du prøver å lese en XML-fil med Internet Explorer, for eksempel et RSS-feed, vil mange brukere se en tom nettside.

Enkelte mener du må avinstallere Netscape 8 og editere registeret i Windows for å fikse problemet. Utviklerne av Netscape skal visstnok jobbe med en oppdatering som skal kunne fikse problemet.

Kilde: betanews.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen