– Netflix planlegger flere serier hvor du kan styre handlingen selv
(Bilde: Netflix)

– Netflix planlegger flere serier hvor du kan styre handlingen selv

Interaktive TV-serier for voksne skal være på vei.

Netflix har som kjent satset stadig hardere på egenprodusert innhold, og blant de «friskere» ideene som tjenesten tidligere har kunngjort er interaktive serier. Disse har vært rettet mot barn, men nå melder Bloomberg at dette konseptet også er på vei til voksne seere.

Netflix skal være i ferd med å lage en serie rettet mot voksne hvor man kan ta ulike valg underveis for å kontrollere hvilken retning handlingen går i.

Dermed vil det bli mulig å se samme program flere ganger med ulike handlingsforløp. Tjenesten skal ha blitt oppmuntret til å satse på konseptet etter positive tilbakemeldinger på de interaktive barneprogrammene som selskapet tidligere har forsøkt seg på.

 
  Bilde: Netflix

Ta valg med pilstaster eller berøringsskjerm

Som Bloomberg peker på er ikke interaktive programmer en ny oppfinnelse, men konseptet har hittil ikke nådd et stort publikum, noe Netflix håper å endre på i fremtiden.

Det er uvisst akkurat hvilken form de nye, interaktive programmene vil ta. I en demonstrasjonsvideo som Netflix lastet opp på YouTube i forbindelse med de interaktive barneprogrammene tidligere i år kommer det frem at man foretar valg ved å benytte piltastene på fjernkontrollen.

Man kan også benytte berøringsskjermen om man bruker mobil eller nettbrett. Handlingsforløpet vil endre seg etter hvilke valg man foretar på bestemte punkter underveis i historiefortellingen. 

Det er ikke kjent akkurat når de nye programmene ankommer. For en demonstrasjon av hvordan konseptet fungerer i sin nåværende form rettet mot barn kan du sjekke ut videoen under.

Netflix er populære saker »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen