(Bilde: Netflix/montasje)

Netflix lager ikke sin egen avspiller

– Det er ikke noe poeng for oss, sier Netflix-sjef Reed Hastings.

På en konferanse i California denne uken stilte administrerende direktør Reed Hastings i Netflix til en spørsmål- og svar-sesjon. Der avslørte han blant annet at de ikke kom til å lage sin egen avspiller, og at de heller ikke hadde noen planer om å skaffe seg rettigheter til livesport, skriver Cnet News.

– Vi jobber med over 1000 enheter nå. Det ligger ingen ekstra verdi for oss i å lage en egen spiller, fortalte Hastings på konferansen.

Netflix var tidligere involvert i utviklingen av Roku, en liten dings som lar deg streame innhold til TV-en. De solgte seg helt ut av dette prosjektet, men tilbyr likevel streaming av tjenesten sin via Roku-spilleren.

Ingen livesport på Netflix

Livesport er kanskje det som mangler for at flere ville vurdert å bytte ut kabel- eller parabol-TV med bare streaming via Netflix. Hastings sier imidlertid at livesendinger ikke er noe prioritet for dem, og antyder at sportsrettigheter uansett er for dyrt.

Hasting kommenterte også Comcast-avtalen, hvor Netflix betaler for å ha sine servere i deres nett, og sånn sett kan sikre at kundene får en raskere og mer stabil tjeneste. Han trekker paralleller til radio, og hevder at de som hører mye på radio trenger å betale ekstra for dette – og at det samme prinsippet burde gjelde for Internett.

Skal du velge Netflix, HBO eller en av de norske tjenestene?
Guide: Denne strømmetjenesten har flest filmer og serier »

(Kilde: Cnet News)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen