Netflix lager Crouching Tiger, Hidden Dragon 2
Teknofil
(Bilde: Netflix/IMDb.com)

Netflix lager Crouching Tiger, Hidden Dragon 2

Dette blir den første originale Netflix-spillefilmen.

Netflix har gjort stor suksess med House of Cards og Orange is the New Black, to «originale» TV-serier som kun har vært tilgjengelig via streamingtjenesten. Nå melder The Verge at det neste år kommer en original Netflix-film også.

Filmen det er snakk om er Crouching Tiger, Hidden Dragon 2: The Green Legend. Dette er oppfølgeren til det kunstneriske kampsportdramaet som kom for 14 år siden – filmen som på norsk ble døpt Snikende tiger, skjult drage.

Kun på IMAX og Netflix

Filmen har premiere 28. august, 2015. Den vil kun bli vist på IMAX-kinoer, ikke vanlige kinoer, i tillegg til at den naturligvis blir tilgjengelig for Netflix-abonnenter fra og med samme dato.

Her til lands skulle nylig den TV 2-produserte filmen Jakten på Berlusconi etter planen bli tilgjengelig via kanalens strømmetjeneste Sumo samtidig som den skulle komme på kino. Det førte imidlertid til trussel om boikott fra norske kinosjefer. Med Netflix' store og globale brukermasse har nok produsentene av den nye Crouching Tiger-filmen langt mindre å tape.

For øvrig vil ikke Ang Lee regissere oppfølgeren. Det blir i stedet en for oss ukjent regissør ved navn Yuen Wo-Ping. Michelle Yeoh – den kvinnelige hovedrolleinnehaveren fra den første filmen – er derimot med i oppfølgeren også. I likhet med originalen, er også den kommende filmen basert på bøkene til den kinesiske forfatteren Wang Du Lu.

Netflix kan bli nødt til å stenge smutthullet
Bruker du «amerikansk Netflix»? »

(Kilde: The Verge, IMDb.com)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen