(Bilde: Netflix)

Netflix får 20 000 nye filmer og serier

Har inngått avtale med den amerikanske distributøren Cinedigm.

Netflix styrker arkivet sitt ved å legge til hele 20 000 nye filmer og TV-serier. Den amerikanske videotjenesten har nylig inngått en flerårig avtale med distributøren Cinedigm, og det skal dreie seg om en åttesifret betalingssum, melder DigitalTrends.

Selskapet leverer en rekke uavhengige spillefilmer og dokumentarer, deriblant The Ward av John Carpenter og dokumentaren om Cirque du Soleil.

Meldingen om de 20 000 nye titlene kommer forøvrig bare en drøy måned etter at Netflix kuttet nesten 1800 filmer og TV-serier.

Egenprodusert innhold

Cinedigm produserer i tillegg en rekke uavhenige filmer selv, og skal i år lage hele 18 filmer på egenhånd. Videre er det snakk om å lage egne TV-serier, men det er ikke kjent om dette innebærer et samarbeid med Netflix.

Leverandøren er store innen film i Nord-Amerika, og det er nok amerikanerne som i første omgang vil få se mest av de 20 000 nye titlene. Lanseringsdatoen er foreløpig ukjent.

At alt innholdet kommer til Norge er ikke gitt, da det hersker en helt forskjellige former for rettighetspolitikk for innholdet i hvert enkelt land. Men, at Netflix' globale bibliotek vokser er godt nytt for alle brukere i en eller annen form – selv om vi ikke får alle titlene med en gang.

Om du ikke kan vente, er det mulig å se alt du vil, når du vil:
Dette trikset lar deg gå rundt sperrene »

(Kilde: Digital Trends)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen