NetComs nett nede

NetComs nett nede

- Vi har et problem med mobilnettet i Hordaland, Rogaland og Vest-Agder. Det er lokalisert til en sentral i Stavanger, og vi har flere folk på stedet som jobber med å løse dette, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i NetCom til Mobilen.no.
Har du noen formening om hvor lang tid det vil ta å løse problemet?
- Det er ingenting som tilsier at dette skal ta lang tid, svarer Vederhus.
NetComs mobilnett har vært nede siden klokken 13.40.

Oppdatering fra NetCom kl. 15.50
Trafikken i mobilnettet stabiliserer seg, etter at sentralen i Stavanger som feilen var lokalisert til ble restartet. Flere og flere kunder kan nå ringe og sende sms som normalt. NetCom foretar nå en kontrollert igangsetting av senderne i det berørte området, og kommer tilbake med mer informasjon så snart alt fungerer som det skal.

Oppdatering fra NetCom kl.16.30
NetCom opplever fortsatt problemer med mobildekingen enkelte steder i Hordaland, Rogaland og Agder-fylkene. Vi har lokalisert feilen, og jobber nå med å stabilisere trafikken i mobilnettet.

Oppdatering fra NetCom mandag kveld:
Trafikken i mobilnettet har nå stabilisert seg, og de aller fleste NetCom-kundene i Hordaland, Rogaland og Agder kan nå ringe og sende meldinger som normalt. NetCom vil erstatte defekt maskinvare på sentralen i løpet av natten, for å sikre økt stabilitet i området. For mobil data (internett) opplever vi fortsatt noe ustabilitet, og forsetter arbeidet med feilretting.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen