NetCom senker ungdomsprisen

NetCom senker ungdomsprisen

Da NetCom lanserte Young Talk var de alene om å tilby ungdomen et abonnement med stor forutsigbarhet og et fast ringebeløp hver måned. Så fulgte Telenor etter og lanserte djuice Control, og de siste månedene er det Telenors tilbud som har vært det mest prisgunstige for ungdommen.

Nå følger NetCom etter og senker ringeprisen til 1,49 kroner per minutt, samtidig som de setter oppstartsavgiften til 69 øre - altså helt likt som Telenor.

NetComs SMS-fortrinn
Prismessig er det nå ingen forskjeller mellom de to abonnementene. Med en fast månedspris på 200 kroner kan abonnentene ringe for hele beløpet. Ringeprisen er 1,49 kroner per minutt hos begge operatørene, og 69 kroner per SMS. Begge alternativene har 30 SMS inkludert hver måned og 10 MMS inkludert.

Allikevel er det NetCom som har det største fortrinnet hva SMS-gal ungdom angår. For 200 kroner ekstra i måneden økes antallet SMS-meldinger fra 30 til 2030. For to hundrelapper ekstra kan man dermed sende 2000 meldinger ekstra.

djuice med MSN og musikk
Er det derimot MSN (Messenger) og musikk som er viktig, er djuice Control et godt valg. Ut året er det gratis å laste ned musikk fra Telenors musikkbutikk, og MSN er gratis for alle Telenor og djuice-kunder frem til juni 2007.

Er du ute etter et ungdomsabonnement som gir deg akkurat det du er ute etter, kan du med andre ord velge og vrake uten å tenke på prisen.

Prisendringen er gjeldende fra 3. januar.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen