Netcom rasler med advokat-sablene

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler
Nadir Nalbant i Hello.

Dersom den lille mobiloperatøren Hello, med Nadir Nablant i spissen, ikke endrer navnet på sin nye bedriftsløsning, kommer de til å få besøk av Netcoms advokater, skriver Dagensit.no.

Striden står om Hello Trådløs Bedrift, et navn som er likt Netcoms bedriftsløsning Trådløs Bedrift. Nå krever Netcom at Hello slutter å bruke dette navnet. Hvis ikke Hello har endret navnet innen klokken 16.00 vil Netcom ty til rettslige skritt.

- Dette er et registrert varemerke. Er Hello kloke, retter selskapet seg etter det, sier informasjonsdirektør i Netcom, Guri Wormdahl til Dagens Næringsliv.

- Snylting
- Vi har store kostnader ved å befeste varemerket i markedet. Dettte er i beste fall snylting. I verste fall er det å ta noe man ikke eier selv, sier Wormdahl.

Nadir Nalbant, er imidlertid ikke skremt.

- NetCom har ikke enerett på navnet. Ordet "trådløs" har de ikke enerett på, og ikke ordet "bedrift". NetCom har fått beskyttet et figurmerke "NetCom Trådløs Bedrift". Vi kaller det "Hello Trådløs Bedrift", sier Nalbant til avisen.

Den lille mobiloperatøren med Nadir Nalbant i spissen har vært mye i mediene i det siste. Nalbant var en av pådriverne bak utlysingen av den fjerde 3G-lisensen. Når alt kom til alt, var ikke Hello eller noen av de andre interesserte by på konsesjonen.

Hello var også mobiloperatøren som påstod de hadde Norges første 4G-nett.

(Kilde: Dagensit.no, Digi.no)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen