NetCom med Turbo-3G i hele landet

NetCom med Turbo-3G i hele landet

Annonsør­innhold
Les hele saken »
NetCom har i flere måneder hatt sitt HSDPA (turbo-3G) i nettet sitt, men det har stort sett kun fungert innenfor ring 3 i Oslo. Nå velger imidlertid selskapet å bygge ut HSDPA i hele 3G-nettet sitt.

Samtidig oppgraderes nedlastingshastigheten til 3,6 mbit i sekundet. Dette betyr at det blir mulig å få mobilt bredbånd over hele landet.

Selskapet regner med å ha bygget ut HSDPA i Stavanger, Bergen og Trondheim før jul i år, mens de regner med å ferdigstille utbyggingen av hele nettet i løpet av 2008.

Les også:
- Netcom dumper pris på mobilsurf
- Ny løsning på mobilt bredbånd 
- Nå kommer turbo-3G

Kupper Telenor
Telenor har enda ikke lansert sitt HSDPA-tilbud, men de fleste regner med at dette vil bli lansert klokken 13:00 i dag. Da skal nemlig Telenor holde en pressekonferanse på Electroworld-messen som går av stabelen i Lillestrøm denne uken.

Telenor har hele tiden hevdet at de har ventet med å annonsere sitt tilbud for å kunne tilby dette i større deler av landet enn det NetCom klarer. Nå virker det som om NetCom har klart å kuppe hele Telenor-lanseringen.

Mobilen er selvsagt til stede på Telenors pressekonferanse på Electroworld. Vi kommer tilbake med mer når denne er over.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen