NetCom med svindyr iPhone-forsikring

NetCom har to forsikringsordninger for mobil, Active og Active Extra. Nå settes egenandelen opp fra 350 til 600 kroner, samtidig som nye iphonekunder bare kan forsikre mobilen sioon med Active Extra, skriver Din Side.

I praksis betyr det at du må betale 1068 kroner per år for å være forsikret, i tillegg til at du må betale en nokså stiv egenandel dersom du faktisk får bruk for forsikringen. Ryker telefonen før det er gått tre måneder fra du tegnet forsikring, så er egenandelen på hele 1000 kroner. Er avtalen eldre, så reduseres beløpet til 600 kroner.

Får du en ny skade før det er gått 18 måneder, er egenandelen på 1200 kroner, skriver Din Side.

Rimelige alternativer
Spørsmålet er om du virkelig trenger en forsikring som er så dyr. Svært mange skader kan utbedres til en langt rimeligere pris enn det du betaler her. En forumbruker kan fortelle oss at knust bakside på en iPhone koster 350 kroner å bytte hos Elkjøp Express i Ski, mens frontskjermen kan byttes for 1300 kroner. Å bytte skjerm på en 3G eller 3GS koster angivelig 650 kroner.

Du skal med andre ord ha en betydelig skade på din iPhone før det blir lønnsomt å tegne en slik forsikring. I noen tilfeller vil forsikringer du allerede har også kunne dekke skader på mobiltelefonen.

For øvrig tilbyr også Telenor forsikring av iPhone.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen