Nå kan du følge OL på mobilen uten omkostninger. (Foto: Nokia / IOC)

Netcom med gratis OL-sendinger

OL i Beijing starter imorgen 08. august, og det er ventet at en stor andel av befolkningen vil følge de norske medaljehåpene gjennom lekene. Derfor har Netcom nå en gavepakke til alle OL-interesserte: Alle NRKs OL-sendinger kan sees gratis på mobilen gjennom lekene.

Er på farten

– Store deler av sendingene foregår på dagtid, når vi gjerne er mest på farten. Da kan det være fint å ha med seg OL i lomma. Vi håper kundene våre vil sette pris på denne tjenesten, samtidig som de kan være trygge på at vi dekker kostnaden, sier NetComs innholdssjef Marius Halle i en pressemelding.

Løsningen NRK og Netcom bruker er mobil-TV over datanettet. Det innebærer at en laster ned video i sanntid fra NRKs servere. Denne løsningen har eksistert i flere år, men med stadig bedre båndbredde på mobilnettet har også kvaliteten økt drastisk.

– Kvaliteten på telefonene, skjermstørrelse og hastigheten i mobilnettet gjør at brukeropplevelsen har blitt veldig god. Vi håper at denne tjenesten bidrar til at enda flere får øynene opp for MobilTV, sier Halle.

Må registrere deg først

For å kunne benytte tilbudet må du være Netcom-kunde. Du aktiverer tjenesten ved å sende OL til 1989, eller ved å registrere deg på Netcoms mobilportal wap.surfport.no. Tjenesten er kun gratis i Norge, og vil koste skjorten dersom du bruker den i utlandet med roaming. Tjenesten er tilgjengelig for alle telefoner med super-3G, 3G og/eller Edge.

For å se hva din telefon har, kan du besøke vår prisguide, som også viser spesifikasjoner.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen