NetCom med 3G i fjellet

Blant stedene hvor det er kommet ny dekning er Ridabu og Sørskogbygda i Hedemark, punkter pÃ¥ E6 nordover, punkter pÃ¥ E18 sørover, Nipedalen i Hordaland, Holandsfjorden og Storvikskaret i Nordland, Dyrøy, Stonglandet og Finnfjordbotn i Troms, Dovre, Eiksund og Grødalen i Møre og Romsdal, i tillegg til en rekke steder ellers rundt i landet.

Hytte-nett
Abonnenter med PC-kortet fra NetCom kan sitte i hytteveggen å koble seg opp mot internett og surfe med hastigheter opp mot 384 kb/s på populære feriesteder som Geilo, Gol, Voss, Hemsedal, Ustaoset, Beitostølen, Norefjell, deler av Kongsberg, Trysilfjellet, deler av Sjusjøen, Oppdal, Hafjell og Kvitfjell.

EDGE i nord
I tillegg har NetCom oppgradert sine mobilsendere fra Sør Trøndelag og nordover med såkalt EDGE-teknologi. Dette innebærer en datahastighet to til tre ganger raskere enn ISDN (128-200 kb/s). For kundene betyr det blant annet at det blir raskere å lese nyheter på mobilen (WAP), MMS (bildemeldinger) går raskere og at det blir langt raskere å surfe trådløst på internett fra en bærbar PC.

Med andre ord - ingen grunn til å bruke påsken til å slappe av – mellom skiturene rekker du sikkert å lese korrektur på rapporter, sende e-post til dine kolleger og ellers sørge for å holde produktiviteten oppe.

God påske!

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen