Netcom lanserer Music Player

Netcom lanserer Music Player

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Netcom hevder at de tar opp kampen mot fildeling når de nå lanserer Netcom Music Player. Tjenesten koster 99 kroner per måned, og gir deg tilgang til flere millioner sanger i operatørens musikkbutikk. Datatrafikk er heldigvis inkludert i tjenesten, noe som faktisk kan gjøre det til et attraktivt alternativ til ulovlig fildeling for mange mobilbrukere.
Kjøper du en CD hver måned, koster det deg i de fleste tilfeller over hundrelappen, mens med dette tilbudet kan du laste ned så mye musikk du vil – både til mobil og PC – for samme pris.
Tilgjengelig i dag – helt gratis
Netcom Music Player åpner i dag, og de som bestiller tjenesten får første måned gratis.
- Med Music Player ønsker vi å gjøre lovlig nedlasting av musikk mer attraktivt. Samtidig er det viktig for oss å imøtekomme kundenes krav til enkel tilgang til prisgunstig mobilinnhold, og vi håper derfor at dette er en tjeneste som blir godt mottatt, sier innholdssjef Marius Halle i Netcom.
- Skal lovlig nedlasting kunne kjempe med fildeling er vi avhengig av attraktive tjenester og kreative løsninger. Music Player viser at platebransjen og mobiloperatørene har evnen til å være fremtidsrettet og kundefokuserte, samtidig som vi sikrer at artistene får betalt for kunsten sin, sier Halle.
Netcom har tidligere uttalt at de har en ambisjon om å bli ledende på digital musikk i Norge, men at de innser at det er vanskelig å få folk til å betale for musikken som også ligger svært lett tilgjengelig på internett – via fildelingstjeneester. Med tjenester som Netcom Music Player kan det imidlertid være at dette vil endre seg.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen