NetCom lanserer mobil-TV

- Kundene vil oppleve at dette minner om kabel-TV. Etter å ha lastet ned en klient, fungerer denne som en kanalvelger der du kan zappe fra det ene TV-programmet til det andre, lover innholdssjef Marius Halle i NetCom.

Les også:

- MTV: - Mobilen overtar for TV
- Vil ikke se TV på mobilen
- Rubenmann parkerer mobil-TV-mytene

Må være enkelt

NetComs nye TV-løsning er tilgjengelig fra i dag, fredag, og det er mulig å se gratis TV på mobilen i to måneder fremover. Deretter vil det koste enten 19 kroner i uken eller 69 kroner i måneden for å se TV via NetCom.

Selskapet påpeker at tjenesten må være enkel og at brukeropplevelsen være god for at tjenesten skal så an. De hevder da også at den nye løsningen deres ”tar mobil TV flere skritt videre”, selv om det er en stund igjen før alle vil ta i bruk en slik løsning.

- Dette er flere hakk opp fra wapbaserte tjenester, der du må gå inn og ut fra de ulike kanalenes wapsider hvis du ønsker å skifte program, sier Halle videre.

Flere kanaler etter hvert

Foreløpig inkluderer TV-løsningen tilgang til NRK Sport, Live og Nyheter, TV Norge, BBC, Aftenpposten TV, VG TV og Dagbladet TV. Selskapet ser imidlertid viktigheten av flere kanaler og de lover at dette vil komme senere.

- Det gjenstår en del før tjenesten er allemannseie både med tanke på kanalutvalg og funksjonalitet, men slik jeg ser det, er fremtiden lysende, sier Halle.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen