NetCom lanserer gratis familie-SMS

Foto: Istockphoto.com/Aphrodite74
Foto: Istockphoto.com/Aphrodite74

NetCom hadde en raus start på uken, da de halverte ringeprisen på NetCom Kontant. I morges kom operatøren med nok en gladnyhet, denne gangen til de som bruker Trådløs Familie.

Fra og med i dag koster det nemlig ingenting å sende tekstmeldinger til familiemedlemmer som er tilknyttet avtalen. Den tidligere prisen var på 59 og 69 øre per SMS, etter hvilket abonnement som var tilknyttet avtalen.

Dermed kan du både ringe og sende tekstmeldinger til barna døgnet rundt, uten at det gir utslag på telefonregningen din.

Alle som har NetCom Privat-abonnementer kan bli medlem i Trådløs Familie. Det er imidlertid en øvre grense på seks personer for å bestille avtalen. Den som står juridisk ansvarlig for abonnementene i familien må dessuten være fylt 25 år.

Mer om Trådløs Familie kan du lese på NetComs hjemmesider.

Usikkert om Telenor følger etter
Telenor har foreløpig ingen spesifikke planer om å gjøre tekstmeldinger gratis for medlemmene i sin FriFamilie-løsning.

– Om kort tid vil Telenor komme med endringer i FriFamilie, som gjør at flere kan yte godt av løsningen. Hva endringene går ut på vil vi komme tilbake til i løpet av et par uker, forteller informasjonssjef i Telenor, Anders Krokan til Amobil.

Han kan avsløre at de viktigste endringene vil komme særlig små familieenheter, for eksempel aleneforeldre, til gode.

– Målet vårt er å kunne tilby det beste familieabonnementet i markedet. SMS er en av sidene med dagens løsning vi ser på. Det er ennå ikke tatt en avgjørelse om å gi gratis tekstmeldinger, men det er oppe til vurdering, forteller informasjonssjefen.

(Kilder: NetCom pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen