NetCom tilbyr fri mobilbruk ut året for 239 kroner

Billigere enn Telenor, men ikke Djuice.

NetCom lanserer en ny priskampanje, som lover fri mobilbruk ut året for kun 239 kroner.

Tre nesten identiske tilbud

Det var vel ventet at dette skulle komme. På fredag annonserte Telenor et nesten identisk tilbud, dog til en pris på 249 kroner, kort etterfulgt av datterselskapet Djuice som lovet det samme for 199 kroner. Men selv om Djuice ser ut til å foreløpig komme vinnende ut av høstens tilbudskrig, er NetComs pristilbud fortsatt verdt å ta med i vurderingen.

Tilbudet gjelder for nye kunder eller eksisterende Netcom-kunder som oppgraderer til et av de tre fastpris-abonnementene til NetCom: Fastpris Medium, Large eller Xtra Large. For dette betaler du en engangssum på 239 kroner, for å få fri bruk av SMS, MMS, ringeminutter og databruk i tre måneder. Tilbudet krever ingen binding, og etter de tre månedene er over står du fritt til å melde deg ut av abonnementet.

Du har også muligheten til å fortsette med det abonnementet du har valgt, men du må selvfølgelig betale normal månedsavgift når tilbudet går ut. Dette vil koste deg mellom 239 og 589 kroner, ut ifra hvilket abonnement du har valgt. Er du kun ute etter tre billige måneder hos NetCom er det altså ingen grunn til å velge noen av de dyrere alternativene, og helder holde deg til Fastpris Medium for 239 kroner.

Pass på

Selv om tilbudet gir deg en gjennomsnittlig månedspris på under 80 kroner for fri mobilbruk, er det et par ting du bør få med deg.

  • Inkluderer tale, SMS, MMS, data og samtaler til og mellom de nordiske landene.
  • NetCom har fulgt i Telenors fotspor, og setter en grense på mobilbruken, selv om det strengt tatt skal være «ubegrenset». Taket er satt på 20 000 ringeminutter, SMS og MMS, samt 7 GB data.
  • Tilbudet gjelder for alle kunder som kjøper et av de nevnte abonnementene i perioden, enten det er med eller uten binding.
  • Etter tilbudet er over vil du automatisk fortsette på abonnementet du har valgt.

Bør du bytte?

Det store spørsmålet er selvfølgelig om du bør gå for tilbudet fra Netcom. Ettersom Djuice og Telenor allerede har sluppet nesten identiske tilbud, er det en vurderingssak. Hvis du allerede er en Netcom-kunde er det et kjempetilbud, og ikke så mye arbeid å få overført abonnementet ditt til et av de tre tilbuds-abonnementene for perioden.

Er du imidlertid en Telenor-kunde spørs det om de 10 kronene er verdt bryet. Netcoms tilbud gjelder imidlertid alle nordiske land, så hvis du skal ut og reise kan det fort lønne seg å bytte side for en stund, og ta en vurdering igjen i slutten av perioden og se hva du vil gjøre.

Hvis du er en Djuice-kunde bør valget være enkelt. Djuice tilbyr det samme, men til bare 199 kroner, og du vil altså tape penger ved å gå for Netcoms tilbud fremfor Djuice sitt.

Noe du også må ta med i vurderingen er hvor mye du faktisk bruker mobilen din. Tilbud som dette lønner seg bare hvis du faktisk bruker mobilen din mye. Er du en småbruker er ikke en månedspris på 80 kroner i snitt nødvendigvis et kjempetilbud, og flere operatører har billigere tilbud. Blant annet er One Call Faktura og Tele2 Sheriff gode alternativer for deg som bruker mobilen til kun det ytterst nødvendige.

Her finner du abonnementet som passer deg best.

Husk at hvis du bare vil bruke dette tilbudet for å få billigere regning i tre måneder, må du huske å avbestille abonnementet etter at perioden er over. Hos noen operatører må man også betale etableringsgebyr når du overfører nummeret ditt.

Les om tilbudet på Netcoms egne kampanjeside.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen