Netcom "gir vekk" 50 000 sanger

Netcom gir 3 måneder med musikk til kunder som binder seg i ett år.
Netcom gir 3 måneder med musikk til kunder som binder seg i ett år.

Nokia har fått mye oppmerksomhet på grunn av sin nye Comes with music-tjeneste. Denne gir kjøpere av nye Nokia-telefoner mulighet til å laste ned så mye musikk som de vil i løpet av ett år.

Nå kommer Netcom med det lignende konseptet Freemusic. Alle som kjøper en ny musikkmobil med Netcom-abonnement får laste ned så mye musikk de orker i tre måneder. Med i esken følger det med et skrapekort, som gir deg tilgang til tjenesten. Når du setter i gang første nedlasting vil tremånedersperioden begynne å løpe.

Les også:
Nokia skal gi vekk musikk »
Telenor dropper kopibeskyttelsen »
Netcom vil bli stærre emm Itunes »

Men det er noen men

Det er imidlertid et par ganske vesentlige "men". Tilbudet gjelder kun kutt fra Universal Musics bibliotek. Videre er det ikke mulig å laste ned musikken kostnadsfritt til PC-en, og låtene er DRM-beskyttet. Nokias kommende Comes with music-tilbud har ikke like mange begrensninger.

Likevel er gode grunner til å ta en nærmere titt på Netcoms tilbud. Om du står på i tre måneder kan du laste ned en vanvittig mengde musikk helt gratis. Datatrafikk er nemlig inkludert i tilbudet.

Tilbudet vil gjelde utvalgte musikkmobiler, men Netcoms kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus forsikrer oss om at det vil gjelde en rekke mobiltelefoner fra mange mobilprodusenter. Tilbudet gjelder fra 2. juni.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen