Netcom gir deg bedre lyd

Netcom har gjort en oppgradering av GSM-nettet sitt, som skal gi deg langt bedre kvalitet på mobilsamtalene dine.

Om selve samtalen kanskje ikke blir bedre, skal det i hvertfall bli lettere å høre hva motparten sier uten å bli forstyrret av støy i bakgrunnen.

Netcoms oppgradering gjelder tre områder.

Det første er kontroll av lydnivået. Har du en samtale med noen som skriker og bærer seg i den andre enden, vil lydnivået automatisk justere seg ned. Snakker du med noen som hvisker, vil lyden skrus opp.

Mindre bakgrunsstøy
Det andre området som er forbedret er støyreduksjon. Snakker du i telefonen på en byggeplass, skal bakgrunnsstøyen være lavere enn før, slik at du og den du snakker med likevel kan høre hverandre godt.

Hvis du ofte opplever ekko under samtalene når du snakker i mobilen, kan du glede deg over Netcoms oppgradering. Den innebærer nemlig ekkokansellering, slik at du slipper å høre alt du selv sier flere ganger.

Skal vi tro Netcom, har de også endret måten signalene blir sendt over mobilnettet, slik at lydkvaliteten blir bedre til og med på områder hvor det er dårlig dekning.

En demonstrasjon av hvor mye bedre lyden på mobilsamtaler er blitt etter oppgraderingen, finner du på operatørens egne nettsider.

(Kilder: Netcom)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen