Netcom frir til SMS-junkiene

Telenor lanserte i fjor egne abonnementer for de som ringer lite og skal handle ny mobil, samt de som sender mange tekstmeldinger (hhv SuperMinutt og NonStop). Det har lenge ryktes at Netcom skal ta opp kampen med to tilsvarende abonnementer.

Nå kan informasjonssjef for Netcom, Øyvind Vederhus, bekrefte ovenfor Amobil at det er to nye Netcom-abonnementer på vei.

Priser

Månedspris: 289 kroner
Minuttpris: 0,89 kroner
SMS: 0 kroner
MMS: 0 kroner
Messenger: 0 kroner

FreeText - kommer 26. november

FreeText er abonnementet for deg som sender mye tekstmeldinger. Du betaler nemlig ingenting ekstra uansett hvor mange tekst- og bildemeldinger du sender. Månedsprisen er 289 kroner.

I motsetning til Djuice Nonstop, kan kundene her bruke MSN Messenger fritt uten ekstra kostnad. Datatrafikken du bruker for dette er også inkludert i prisen.

For å ringe betaler du 89 øre i minuttet. Som vanlig kan abonnementet kombineres med tjenesten NetCom Venner, slik at du ringer uten minuttpris til alle NetCom-kunder for 29 kroner i måneden.

Les også testen vår av venneabonnementer »

FreeText gir deg i tillegg rabatt på mobiltelefon. Hvor mye billigere mobiltelefonen blir med bindingstid gjenstår å se, men for det konkurrerende Telenor-abonnementet Djuice Nonstop er det vanlig at telefonen koster 1200 - 1400 kroner mindre med binding.

Priser

Månedspris: 129 kroner
Minuttpris: 0,39 kroner / 0,99 kroner (NetCom / andre operatører)
SMS: 0,69 kroner
MMS: 1,99 kroner

SuperTalk - kommer 1. november

SuperTalk er abonnementet for deg som ringer under 15 minutter om dagen. Abonnementet er en mer eller mindre direkte konkurrent til Telenors SuperMinutt, der lav minuttpris er det viktigste.

Å ringe til Netcom-kunder koster 39 øre i minuttet, mens du betaler 99 øre i minuttet for å ringe til kunder hos andre operatører. Månedsprisen er 129 kroner.

NetCom lover at SuperTalk skal gi deg gode rabatter på ny mobiltelefon. Telenors konkurrerende abonnement SuperMinutt gir typisk mellom 1200 og 1700 kroner billigere mobiltelefon.

For de som ringer over 15 minutter anbefaler NetCom fortsatt ActiveTalk Plus.

(Kilder: NetCom)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen